Yhteistyössä

partner-rahtarit

TIETOA • TAITOA • TURVALLISUUTTA

Rahtarit ry ammattikuljettajien ammatinarvostuksen nostatusta jo vuodesta 1973.

 

partner-abc

Yksi pysähdys – monta palvelua. ABC-ketju on toiminut Suomessa jo 15 vuotta. Vuoden 2014 alussa ketjussa on 105 ABC-liikennemyymälää. ABC-liikennemyymälät palvelevat vuoden jokaisena päivänä sekä arkena että pyhänä, joko 24h, klo 6-24 tai klo 6-22. Osaava ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee Sinua kaikin tavoin, jotta taukosi onnistuisi – liikut sitten yksin, perheesi tai kaverisi kanssa tai isommassa ryhmässä. Huolehdimme Sinusta.

 

partner-raskas-kalusto

Raskas Kalusto -lehti kertoo ammattiliikenteen arjesta rennolla ja mukaansatempaavalla tavalla. Lehden tekijät liikkuvat siellä missä töitä tehdään ? kelloon ja kalenteriin katsomatta. Arvostamme liikenneturvallisuuden eteen tehtävää työtä ja sitä kautta toimituksen väelle on etuoikeus olla mukana tukemassa Ammattina Sankari -kampanjaa.

 

partner-hellaAmmattiliikenteen tulee olla muille tielläliikkujille esimerkillinen toimija ja liikkuja. Ammattina Sankari –kuljettaja on myös esimerkki muille. Liikenne on yhteispeliä, jossa kaikkien panos ratkaisee kuinka turvallista maanteillä on. HELLAn maahantuojana haluaa Örum Oy Ab olla mukana tässä edistyksellisessä hankkeessa mukana tukemassa ja kehittämässä turvallista liikennettä.

partner-bridgestone
BRIDGESTONE ja BANDAG takaavat kuljetusliikkeille erinomaisen ratkaisun rengaskustannusten hallintaan. Renkaan kokonaiskäyttöikä saadaan maksimoitua kun Bridgestonen rengas pinnoitetaan Bandag-pinnoitteella. Näin toimittaessa rengaskustannukset per kilometri on tutkitusti edullisia!

partner-bandag
Samalla luonto kiittää kun valmistuksessa syntyvä CO2-jalanjälki pienenee merkittävästi, etenkin jos kuljetusliike kierrättää omat runkonsa.