Kilpailun viralliset säännöt

KILPAILUAIKA

Vuosittain Sankarigaalasta seuraavaan. (Marraskuun alusta lokakuun loppuun.)

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Kilpailun järjestää Bridgestone Finland Oy, PL 22, Korpivaarantie 1, 01450 Vantaa, yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

PALKINNON PERUSTEET

Kampanjan kilpailussa erillinen kumppaneista koottu raati valitsee voittajan. Raati valitsee kilpailuun ilmoitetuista sankaritarinoista parhaan ja palkitsee tarinan päähenkilönä olevan sankarinteon tehneen ammattiautoilijan.

Voittajaksi valikoituu kuljettaja, jonka tulee olla esimerkillinen omassa ammattikunnassaan. Hänen odotetaan osoittavan herrasmiesmäisyyttä, avuliaisuutta ja kohteliaisuutta kanssamatkustajia kohtaan ja/ tai rohkeutta, nopeaa ajattelukykyä sekä suoraselkäisyyttä mahdollisissa onnettomuustilanteissa. Palkinnon arvo on 2.500 euroa sankarille ja 2.500 euroa hänen valitsemaansa kotimaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen. Palkintoa ei voi soveltaa.

OSALLISTUMINEN

Kilpailuun osallistutaan internetissä osoitteessa www.localhost/ammattinasankari.fi täyttämällä osallistumislomake. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu automaattisesti sankaritarinan kirjaamisen yhteydessä. Sankaritarinan voi kirjata kuka tahansa sankarin työkaveri, työnantaja, avun saanut henkilö tai vastaava avustustapahtumien kulun tunteva henkilö. Järjestäjällä on oikeus tarkistaa lähetetyt tarinat ennen julkaisua sekä hylätä tarinoita ilman erillistä ilmoitusta.

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka työskentelevät raskaan kaluston parissa kuorma-auto- ja/tai linja-autoliikenteen yrityksessä tai vastaavassa ja ovat tekemisissä raskaan kaluston kanssa.

PALKINNOT

Pääpalkinnon arvo on 2.500 euroa sankarille ja 2.500 euroa hänen valitsemaansa kotimaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen.

ARPAJAISVERO

Pääpalkinnon voitto määräytyy (taitoon tai tietoon perustuvan) kilpailun perusteella, joten sen voittajan on itse ilmoitettava palkinto veroilmoituksella muiden ansiotulojen tavoin.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittua palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

ERITYISEHDOT

Kilpailun voittaja antaa Bridgestone Finland Oy:lle luvan valokuvata voittaja, palkintojen jako ja käyttää kuvamateriaalia omassa ja/tai yhteistyökumppaniensa markkinoinnissa. Osallistumalla kilpailuun sankaritarinan lähettäjä antaa järjestäjälle luvan julkaista tarina kampanjasivustolla ilman erillistä korvausta.

VOITTAJAN JULKISTAMINEN

Raati tekee päätöksensä vuosittain ennen Sankarigaalaa, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisäksi voittajan nimi julkaistaan palkinnon jaon jälkeen www.localhost/ammattinasankari.fi-sivustolla. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä, mikäli voittavat, ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA

Kaikki kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Ammattina sankari